Tack Filippinerna nu mot Bali

Nu har vi kommit till dagen då vi tackar Filippinerna och ännu en gång packar våra väskor för att åka vidare till nästa delmål Bali, Indonesien. De sista dagarna har vi spenderat i lite större städer, Cebu city samt i Filippinernas huvudstad, Manila. Nu har vi både fått uppleva de små smultronställena med gömde vita stränder till shopping bland höghusen.

Tre veckor har gått sedan vi vinkade hejdå till Sverige. Tre veckor har gått sedan vi förvirrat tog en dyr taxi till första hotellet. Tre veckor har gått sedan vi vita oerfarna bara suktade efter äventyr. Nu har tre veckor gått och nu står vi i kö som de inhemska människorna för att ta en billig taxi. Nu går vi rakryggade självsäkra och säger: hi man och hi sir och säger salama po (tack) när vi betalat vår mat. Tänk vad vi sett och lärt oss efter dessa tre veckorna och nu antar vi nya utmaningar med ny valuta och i ett land med ny kultur och där vi får pruta om vi ska köpa något.

Från terrassen i Manila Z-hostel
Hostel i Manila
Huvudstaden Manila
Utsikt från Hotell Cebu city
Lyxigt hotell Cebu city
Shopping i Cebu city
Room service på hotell Cebu
Anonym
2016-09-24 @ 05:22:28

Ja man lär sig mycket och självförtroendekontot ökar och säkert viljan och lusten att planera nya fantastiska resor💞 // mamma

Birgitta
2016-09-24 @ 11:12:43

Så kul att följa er på resan. Kram på er

Johanna
2016-09-25 @ 10:57:56
URL: http://doowop.blogg.se

Tack fina vännen min!! Saknar dig som tusan!! <3




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0